Egyedi fejlesztésű szoftvereink az egyszemélyes cégektől a nagyvállalatokig bármilyen piaci résztvevőt kiszolgálnak.

Néhány sikeres projektünk a teljesség igénye nélkül:


Saldo Zrt.

http://www.saldocreator.hu

Creator Web

A folyamatosan bővülő Creator Web applikációval a jövő sikeres ügyviteli rendszerét kívánjuk megalkotni, amely a Windows-alapú szoftvert egy eszközfüggetlen, távolról is elérhető megoldással váltja ki. Ennek első lépése a hazai piacon egyedülálló, webböngészőben futtatható OLAP lekérdező rendszer, amellyel akár okostelefonon vagy tableten is megtekinthetőek az elmentett vezetői kimutatások. A táblázatos megjelenítés mellett számos vizualizációs eszközzel (diagramok, térképes ábrázolás) tehetjük szemléletesebbé a riportokat.

A szoftver Microsoft Visual Studio 2015 fejlesztőkörnyezetben készül, C# nyelven. A fejlesztési irányelveket részletesebben is bemutatjuk ezen az oldalon.

Saldo Creator Integrált Ügyviteli Rendszer

2001 óta folyamatosan fejlesztjük a hazai piac egyik vezető ügyviteli szoftverét. A Microsoft Visual FoxPro 9.0 környezetben készített, MS SQL Server és Oracle adatbázisokat támogató rendszert több száz hazai ügyfél vezette be sikeresen. Az elégedett felhasználók között a kis- és közepes vállalkozások mellett számos önkormányzat és költségvetési intézmény is van.

A rendszer főbb moduljai:

 • Házipénztár
 • Számlázás (forint és deviza)
 • Készlet – Raktár
 • Tárgyi eszköz
 • Pénzügy
 • Önálló kötelezettségvállalás
 • Főkönyv
 • Vezetői információk, OLAP lekérdezések
 • Éves beszámoló/Egyszerűsített éves beszámoló
 • Bér-munkaügy
 • Dokumentum- és feladatkezelő modul
 • Menza-élelmezés modul

Creator Webservice

A Saldo Creator rendszer SOAP webes szolgáltatásai, amelyek távoli adatrögzítési és lekérdezési funkciókat valósítanak meg szabványos XML alapú kommunikációs felületen. Az applikáció Microsoft Visual Studio 2010 feljesztőkörnyezetben, Visual Basic nyelven készült.


Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat (korábban Foglalkoztatási Hivatal)

http://nfsz.munka.hu

TÁMOP 1.1.2 Keretrendszer

A "Decentralizált programok a hátrányos helyzetűek foglalkoztatásáért" című munkaerőpiaci intézkedés teljes ügymenetét megvalósító szoftver.

HEFOP 1.1 Keretrendszer

A "Munkanélküliség megelőzése és kezelése" című munkaerőpiaci intézkedés teljes körű feladat-kezelését támogató program.

Webszerviz interfész

Adatmigrációs SOAP webszolgáltatás, melynek segítségével a telepített kliens a Clipper adatbázisok adattisztítási és migrációs feladatait végezte el.

FA eszközök keretrendszer

Munkahelymegőrző támogatás és Járulék átvállalás foglalkoztatási alap kezelését megvalósító program.


AIRAS Intersoft Ltd.

http://www.ai-london.com

Frontend Rendszer

A projekt tárgya az angol AIRAS Intersoft Ltd. számára az IGas backoffice szoftveréhez integrált biztosítási frontend rendszer készítése. Az Oracle Application Express környezetben készült alkalmazás segítségével a biztosítási ügynök bemutatókat tarthat, díjkalkulációkat és ajánlatokat készíthet. A rendszer online megvalósítású, többnyelvű alkalmazás.

Webszerviz interfész

Az InterAmerican romániai nyugdíjbiztosító leányvállalata számára készítettünk webszervizeket az IGas backoffice rendszer eléréséhez, szolgáltatásainak elérhetővé tételéhez. Ezek az ügyfélkiszolgáló, az ügynök nyilvántartó, az alapkezelő, a fizetmény kezelő és a riportozó rendszer számára biztosítanak adatfeltöltési és egyéb speciális funkciókat.