Alapelvünk az ügyfeleinkkel kialakított közvetlen kapcsolat, ezért fontosnak tarjuk, hogy néhány mondatban bemutassuk magunkat:

Kelemen Szabolcs

tulajdonos, ügyvezető

Már gyermekkoromban is vonzódtam a számítástechnika és a programozás világához. Első munkahelyem egy telekommunikációs cég volt, ahol átfogó ismereteket szereztem a hálózati kommunikáció és a biztonság terén. A 90-es évek végén kezdtem szoftverfejlesztéssel foglalkozni, azóta számos érdekes projekt résztvevője voltam elsősorban az ügyvitel terén. Szabadidőm jó részét önképzéssel töltöm, nagy gyakorlatot szereztem a korszerű programozási metódusok felkutatásában, amelyet keretrendszerünk fejlesztésénél kamatoztatok.

Béres Attila

tulajdonos, vezető fejlesztő

Informatikai pályafutásomat vezetői információs szoftverek bevezetésével és adatbányászattal kezdtem. A mérnöki diploma megszerzése után 2005-ben a Saldo Creator integrált ügyviteli rendszer vezető programozója lettem. Mai szóhasználattal élve full stack fejlesztőként a komplex feladat teljes vertikumában részt vettem, beleértve az előremutató irányelvek kidolgozását is. Az itt szerzett tapasztalatok eredménye, hogy az ügyfelek igényeit fél mondatokból is megértem. Két gyermek büszke és boldog édesapja vagyok.